Bøger

Answers to prayer George Muller

Release the power of prayer af George Muller

The Wonders of Prayer
Charles Haddon Spurgeon, Dwight Lyman Moody & George Muller

E M Bounds

Smith Wigglesworth


Deres Prince
En bønnekrigers hemmeligheder

Prince, Derek
Den internationalt respekterede bibellærer Derek Prince tilbyder her den definitive guide til effektiv og livsforvandlende bøn. I en gennemgang af Jesu undervisning og Det Gamle Testamentes profeter giver Derek Prince os nøglerne til bibelsk bøn, idet han åbner op for svarene på følgende væsentlige spørgsmål m.m.: ? Hvordan kan jeg være sikker på, at mine bønner vil blive besvaret? ? Hvordan kan jeg finde ud af Guds vilje for mit liv? ? Hvordan kan jeg bede med overbevisning? ? Hvilken autoritet har jeg med Kristus i bønnen? ? Hvordan kan jeg vide, at min bøn er bibelsk? ? Hvad er bønnens natur og hensigt? ? Hvad er formålet med faste, og hvordan er den forbundet til bøn? ? Hvad er forbøn? I tillæg til svarene på disse spørgsmål vil du finde, at der er en indsigt og forståelse, som vil hjælpe dig til at udvikle et nyt liv som en af Guds bønnekrigere. Med hjælp fra denne erfarne veteran kan du i dag begynde at bede med større tillid og effektivitet.


Derek Prince
Shaping history through prayer and fasting

In Shaping History through Prayer and Fasting, you will discover the simple, yet powerful, tools you need to have an impact on the destinies of nations.(


Derek Prince
Krig i Himlen

Guds storslåede kamp mod det onde. Hvorfor tillod Gud det onde fra begyndelsen af? Hvis ondskaben blev besejret på korset, hvorfor eksisterer den så fortsat? Gør åndelig krigsførelse virkelig nogen forskel? Hvordan skal vi forholde os til afslutningen på menneskehedens tid? I en fascinerende og fængslende udforskning af skriften behandler bibellærer Derek Prince disse og andre spørgsmål. Ved at fremhæve afgørende begivenheder, der fandt sted før Adams skabelse, beskriver han også Jesu overvældende sejr over Satan.

En forbønnens apostel - John Hyde

John Hyde er et forbillede for kristne i dag og et vidnesbyrd om, hvad Gud kan udrette igennem mennesker hengivet til ham. Det er vanskeligt at vurdere resultatet af John Hydes liv i bøn, men et af resultaterne blev en bønne-union, hvor medlemmerne måtte underskrive fem enkle regler.

Kan formodentligt købes hos Rahbeks antikvariat


Links til online bøger

E M Bounds on prayer

Essentials of Prayer, Necessity of Prayer, Power Through Prayer, Prayer and Praying Men, Purpose in Prayer, Reality of Prayer, Weapon of Prayer

Brug af denne hjemmeside © Et kald til bøn 2018 - design: O Madsen Media